search
backpage.com > Belgium adultes > Belgium massages

Publiée le : samedi 15 avril 2017, 9:26

Welkom, dames.

Hoe lang is het geleden dat u nog eens langdurig en uitgebreid werd aangeraakt, gestreeld en gekneed op liefdevolle, warme en tedere wijze? Wil je jezelf dit unieke geschenk geven, dan ben je bij mij aan het juiste adres. Het maakt daarbij niet uit of je een vrouw of een man bent. Ik genoot een opleiding in intuïtieve, dynamische, polariteits- en tantrische massages. Ook mijn training in meditatie en emotioneel lichaamswerk zijn voelbaar in mijn massage-stijl en zorgen voor een nóg intensere ervaring.
Ga voor totale relaxatie in een Zweedse oliemassage, of prikkel je zinnen, open je lichaam en geest en verken nieuwe sensaties in een Tao Tantra massage of zelfs een 4-handen massage. En natuurlijk verloopt elke massage in volle respect en vertrouwen.
Om het even welke massage je kiest - de sfeervolle kamer, de warme olie, de traag golvende muziek en het zachte kneden van mijn handen zullen je voor een tijdloos moment van de aarde laten loskomen.

Tot gauw,
David

Tel.: 0491637886

E-mail: info@massagedavid.be

Âge de l’expéditeur : 42

• Lieu : Ghent, Zottegem

• Identifiant de la publication: 3171838 belgium
belgium.backpage.com est un service informatique interactif auquel de nombreux utilisateurs peuvent accéder et ne doit pas être considéré comme un éditeur ou interlocuteur d’informations fournies par un autre fournisseur de contenu d’informations. © 2017 backpage.com