search
backpage.com > Belgium services > Belgium massage

Publiée le : jeudi 22 décembre 2016, 0:25

Répondre

wellness / masage voorwoord Alle masage en wellness therapie zijn niet erotic/ intiem getint. Er wordt ten alle tijden voorgeschreven een short te dragen. Wij voldoen aan de hygiene en priveacy regels, handdoeken worden altijd ververs en behandel tafel en ruimte word altijd ontsmet na iedere klant. Wij werken uitsluitend met de producten van Rituals of Dr.kneipp.


behandelingen wellness / massage
Hotstone massage
duur 30 min/ 100 min 30t/m 95 euro
rug, nek en schouders duur 30 minuten 30 euro
volledige lichaam, zonder gelaat duur 60 minuten 65 euro
volledige lichaam met gelaat duur 120 minuten 130 euro
* extra bij te boeken gelaatsmassage met reiki duur 10 minuten extra kosten hiervoor 10 euro.

Groene natuur klei pakking

voor het vitaliseren van de huid,de betere doorbloeding en het weghalen van dode huidcellen voor een zachte en gezonde huid. We beginnen met een heerlijke verwarmde scrub om daarna de groene klei masserend en diep doordringend aan te brengen om zo het optimale eruit te halen. Laat uw huid en u zelf verwennen.

rug , armen duur 30 minuten
35 euro
rug, benen, armen en voeten duur 60 minuten 55 euro
gelaat, armen en voeten duur 50 minuten 45 euro
m
editeraanse gezicht/hals massage met chakra stenen duur 45 minuten
45 euro
Tijdens deze massage worden alle stresspunten in het gezicht en in de hals deels schouders los gemasseerd en gereinigd met bijpassende chakra stenen. De ogen zullen verkoeling vinden in de biologisch verkwikkende pulserende creme. De huid onspannend in het gehele gezicht/ hals en nek innerlijk wordt door de chakra stenen de stress blokkades opgeheven en hernieuwd met nieuwe verfrissende energie. Tijdens deze massage zult u ook heerlijk kunnen onspannen door de heerlijke rust gevende geur en muziek beleving.

oorkaarstherapie duur 45 minuten
uitlopend 60 minuten 35 euro
eerst word bij deze behandeling een massage aan beide oren gegeven waardoor alle mediteranen lichaamspunte tot rust gesteld worden. Daarna plaatsen we de oorkaars , de vlam van deze kaars blijft altijd een 10 cm minimum van het oor af. U hoort geleidelijk aan door de kaars het geluid van een knisperende openhaard en een volledig onspannen lichaam is het voordeel hiervan. De kaars is werkzaam voor

- oordruk - stress - hyper actief
- trommelvlies zuiverend
- dichtslaan van oor - migraine - griep symptomen -
evenwichtstoornis - keelpijn - slapeloosheid - verkoudheid -
slapeloosheid
lichaamskaarsen duur 60/80 minuten
55 euro
lichaamskaarsen halen de vastzittende klachten van spierspanning langszaam tijdens de behandeling/behandelingen weg. Deze therapie word ook bij mensen die last hebben van fybromalogie gebruikt. Er worden meerdere plekken op het lichaam (chakra punten) kaars voor kaars gezet ieder blockade punt door stress of ziekte wordt individueel aangepakt. Het lichaam ontspant tijdens heel de behandeling. Deze therapie is een aanrader voor mensen die stress van het dagelijks leven letterlijk op het lichaam pakt. Of gewoon gehele ontspanning willen.

nek-rug-arm masage met kruidenstempel duur 60 minuten 45 euro

Deze ontspannende massage wordt zowel massage techniek als kruidenstempel gebruikt voor het ultieme rust gevende gevoel als het heilzaam voor meer energie en een opener gevoel. De aura boog wordt hierdoor groter waardoor je een positiever effect heb naar de buiten wereld toe en je innerlijke wereld. Volledige lichaam (nek- schouders - armen - rug - benen - voetzolen) kan natuurlijk ook. Dit kan onder bespreking.

Tel: 0488419664

Email: sitara-solidus@outlook.com


• Lieu : Brussel

• Identifiant de la publication: 3297617 belgium
belgium.backpage.com est un service informatique interactif auquel de nombreux utilisateurs peuvent accéder et ne doit pas être considéré comme un éditeur ou interlocuteur d’informations fournies par un autre fournisseur de contenu d’informations. © 2017 backpage.com