search
Prix  €
Chambres:
backpage.com > Belgium immobilier à vendre > Belgium maisons à vendre

Publiée le : samedi 1eroctobre 2016, 11:39

Telefono:0473333339

Description:


Catégorie : Ventes immobilières Type de bien : Maison Nombre de chambres : 3 Surface : 180 m² Adresse : IJsvogelstraat, 89 Conso énergétique : 493 kWh/m2/An

Bel-étage in residentiële buurt te Merksem.

Deze bel-etage is rustig gelegen in een residentiële buurt te Merksem, en is absoluut instapklaar !

In ca 1976 werd deze comfortabele woning gebouwd op een mooi perceel van 180m².Op de gelijkvloerse verdieping treffen we een ruime inkomhal met vestiaire, ruim toilet met handenwasser, ruime berging, garage, en een polyvalente ruimte voorzien van airconditioning. Via een brede trap komen we op de eerste verdieping en hier bevinden zich een leefruimte met haard, en een open keuken voorzien van alle modern comfort. Verder is er een mooi terras met automatische zonneluifel.Op de bovenverdieping bevinden zich drie slaapkamers op laminaat parket en voorzien van rolluiken. De badkamer is modern ingericht met douche; ligbad; dubbele wastafel en handdoekdroger.De wagen parkeren kan in de praktische garage. Tevens is er een oprit waar nog een extra auto geparkeerd kan worden.

Het is aangenaam vertoeven in het mooi aangelegd tuintje met extra tuinberging.De sterke punten van deze woning zijn vooral:

- Mooie oppervlakte binnen in de woning wat een ruimtelijk gevoel geeft

- Veel natuurlijke lichtinval

- Elektriciteit is conform

- Instapklaar met alle modern comfortIndien u op zoek bent naar een welgelegen woning die rustig gelegen is, aarzel dan niet om deze mooie bel-etage te komen bezoeken.

• Lieu : Antwerp, Belgium

• Identifiant de la publication: 3283472 belgium
belgium.backpage.com est un service informatique interactif auquel de nombreux utilisateurs peuvent accéder et ne doit pas être considéré comme un éditeur ou interlocuteur d’informations fournies par un autre fournisseur de contenu d’informations. © 2017 backpage.com